Дойде след работно време, 2 часа след обявеното. Изключително бърза работа след която почисти и изхвърши стъклата. Невероятно отношение и професионализъм. Добре е, че все още има такива занаятчии!

Радо Николов

Вчера се обадих, днес Атанас дойде и монтира стъклото. Впечатлен съм от професионализма, отношението и позитивността му. Силно препоръчвам фирмата, защото такива коректни хора трябва да са с предимство на пазара. Успех!

Светозар Вихренов

Прекрасна работа, бързо и ефикасно! Много учтиво отношение! Отново ще ползвам вашите услуги, ако се наложи! Успехи! :)

Eve H

Много съм доволен от отношението и качеството на работа, също и цена. По вече такива хора са нужни, точни и коректни. Имах нужда от съвет и идея за една стъклена витрина, обиколих доста стъкларски ателиета, но на всякъде отношението беше много грубо и арогантно, а за цени изобщо няма да споменавам тъй като бяха космически.

Феджири Махмуд

Изключително съм доволна от професионалното отношение. Въпреки че моята поръчка беше относително малка индивидуална, човека се отнесе с полагащо се внимание и разбиране, прие да я изпълни. При което я изпълни изключително бързо и точно както си представях нещата, без даже да се наложи идване на място, единствено с комуникация по Вайбър ( много удобно) и по телефон. Препоръчвам!

L Todorova

Супер бърза и добра комуникация през вайбър. Разбрахме се за 15 минути какво искам. На другия ден в рамките на 10 минути монтира всичко. Ако ми се наложи отново нещо свързано със стъкла, 100% ще се консултирам и най вероятно ще използвам услугите му.

Gb craft Brewery

Изключително съм благодарен на г-н Иванов за предоставената услуга. Своевременно, бързо и качествено извършена. Приятен и отзивчив като личност. Успех за напред .. ;)

Hristo Barbov

Благодаря за перфектно и професионално извършената изработка и монтаж. Всичко стана в рамките на 5 работни дни - от взимането на размери до монтажа. Спечелихте си един лоялен клиент!

Borislav Ivanov

Фирмата разполага с изключително професионални кадри и перфектно изградена система на работа. За по-малко от 24 часа, след като направих поръчката, стъклото, което исках беше доставено и монтирано. Служителят се отнесе по изключително професионален начин и успя да извърши монтажа бързо, лесно и безупречно. Силно препоръчвам услугите на фирмата.

Клуб по спортни танци Импулс-София

Впечатляваща коректност, бързина и прецизност на ниски цени! Приеха поръчката ми по телефон, изпълниха я според уговорката и ми докараха стъклата на адреса. Спестиха ми разкарване и време! Ако трябва да поръчвам отново, това ще направя пак на тази фирма!!!

Venelin Ivanov

Стъкларски услуги София - Стъклар за София на Тел: ‎0876900633